Ničim Izazvan u KC kafeu

U subotu 27. decembra, sa početkom u 22:30, u KC kafeu nastupiće jedan od najslušanijih bendova na domaćoj sceni – NIČIM IZAZVAN. Koncertom benda Ničim Izazvan, odmah nakon predstave Dogvil, Kulturni centar  zaokružuje program u 2014. godini.
Ničim Izazvan je osnovan 2011, a 2012. počinju saradnju sa Đanijem Pervanom, bubnjarem i producentom Rundekovog Cargo Orkestra i iz te saradnje nastaje prvi, višestruko nagrađivani singl "O tebi" koji im je našao mesto na domaćoj muzičkoj sceni.
Bend je koncentrisan na autorsku muziku sa krajnje iskrenim tekstovima inspirisanim ljubavlju, životom, raznim unutrašnjim dilemama, sukobima i svakodnevicom koja se krije iza banalnosti koja nas okružuje. Tekstove oživljavaju raznovrsni ritmovi od valcera i tanga, preko latino ritmova do fanka i roka. Veliki broj akustičnih instrumenata doprinosi stvaranju zanimljivog arhaičnog zvuka.
U njihovoj muzici prepoznatljivi su uticaji Darka Rundeka, Haustora, Letu Štuke, Dina Dvornika, Beiruta, Feist i mnogih drugih.
Ove godine objavili su svoj album prvenac sa ukupno 11 pesama.
Članovi benda su: Bojan Gluvajić (vokal,gitara), Boris Bakalov (vokal), Mane Gluvajić (bas), Igor Martinko (violina,truba,harmonika), Borislav Kuga (klavijatura), Nemanja Vujović (akustična gitara), Dragana Ilić (prateći vokal), Milica Rančić (bubnjevi), Nikola Petrović(trombon).

Svirka u KC kafeu - Ganter

subota, 13. decenbar u 22:00

Članovi benda su:
Branko Sanader (vokal)
Boba Radičanin (gitara)
Damir Brahović (bas)
Božidar Trifunović (klavijature)
Stevan Vivod (bubnjevi)

Na repertoaru će se naći domaća i strana rok muzika.

Svirka počinje u 22:00, ulaz je slobodan.

Koncert grupe E-PLAY u KC kafeu

U subotu, 29. novembra, sa početkom u 22:30, u KC kafeu nastupiće bend E-PLAY.

E-PLAY je pre 10 godina debitovao na Urban Demo Festu, a pobeda im je omogućila snimanje prvog albuma. Debi album su promovisali singlovi "Pop", "Prvi pogled tvoj" (film "Munje"). Godine 2005. nakon izmena u bendu izdaju album "Crime", koji je bogat transformacijama ritma i neklasičnih formi pesama. Izlazak trećeg albuma "Drago mi je da smo se upoznali" najavljuje singl "Sramota". Na njemu gostuju Alek (Eyesburn) i Bane (Sunshine), a remiks pesme "Too Late" uradio je Marko Nastić.
Tokom 2011. godine bendu se pridružuje bubnjar Goran Ljuboja poznatiji kao Trut. Bend je krajem 2012. godine objavio singl “Hiljadu ljudi” i tom pesmom najavio pravac u kome će se kretati njihov četvrti album “Obični ljudi”. Nakon toga usledili su singlovi “Iluzija” sa Matijom Dedićem, “Ljubica” i “Divan dan”. Uz gostovanje Matije Dedića, pesma "Iluzija" je pobrala mnoge simpatije slušalaca. "Ljubica" bila samo još jedna potvrda starim fanovima da E-play definitivno vlada na terenu žustre energije i jasno izraženog stava, a pesma "Divan dan" je najveći hit na albumu.

E-PLAY danas čine Biljana Todorovski, Maja Cvetković, Danilo Nikodinovski i Goran Ljuboja Trut.

Ulaz na koncert je slobodan.

Otvaranje zimske sezone svirki u KC cafe-u koncertom Love Hunters-a

U nedelju 12. oktobra, sa početkom u 22h, u KC kafeu nastupiće Milan Mumin, frontmen novosadske rok grupe Love Hunters. Ovim Unplugged koncertom će zvanično biti otvorena zimska sezona svirki u KC kafeu. Na programu će biti najveći hitovi grupe.
Love Hunters je bend koji postoji od 1987. godine, sa prekidom od 2004. do 2011. godine. Najveću popularnost imali su 90 - ih godina, a od samog nastanka benda pevaju isključivo na engleskom jeziku.
Godine 1995. proglašeni su za bend godine, bili su prvi srpski bend koji je gostovao u Sloveniji posle rata, a Želimir Žilnik koristi njihovu muziku za svoj film "Marble Ass".  Na proslavi Srpske Nove godine '97 godine na beogradskom Trgu republike u jeku studentskih protesta, pred oko 500.000 ljudi, grupa Love Hunters održava jedan od svojih najznačajnijih koncerata, a sam događaj je uvršten u jedan od najvećih open-air koncerata ikada održanih u svetu. Mumin je poneo laskavu titulu “Ličnost Godine '97.” a radi i muziku za pozorišne predstave "San letnje noći" i "Gospođica Julija".
Izdali su ukupno 11 albuma, a ove godine objavili su spot za novu pesmu "Black & Blue".
Ulaz na svirku je slobodan.

Svirka benda "Fist" u KC kafeu

Subota, 10. maj, KC kafe, 22:00

Svirka benda "Fist" u KC kafeu
U subotu, 10. maja, sa početkom u 22h, u kafeu Kulturnog centra nastupiće, po prvi put, bend "Fist" iz Inđije.

Predstaviće nam se sa klasičnim rock repertoarom: Deep Purple, Thin Lizzy, Eric Clapton, Led Zeppelin, Eagles, The Doors...
Članovi benda su: Mića Dokić, Aleksandar Aca Tomić, Zoran Mirković i Žarko Nikolić.

Ulaz na svirku je slobodan.

Svirka u KC kafeu - RetroActive

Subota, 19. april, KC cafe, 22.00

U subotu 19. aprila, u kafeu Kulturnog centra nastupiće naši i vaši stari znanci, bend „RetroActive“ iz Inđije. Nastupiće u sledećem sastavu: Branka, Goca, Skendža, Ćure, Draganac, Jerak i Sava.

Početak ove funk / rock svirke zakazan je za 22 časa

Ulaz je slobodan.

"(Ne)normalni" SHOW u KC kafeu

Subota, 29. mart, 22h

U subotu 29. marta u KC kafeu nastupiće bend "(Ne)normalni".

Sećate li se (Ne)normalnog Balašević tribute benda? Ista ekipa na sceni danas izvodi pesme drugih autora (Gibonni, Bajaga, EKV, Rundek, Parni Valjak ..), ali i nekoliko svojih. (Ne)normalni polako postaju autorski bend.

Nakon sjajnih sat vremena na Scena Festu, dođite da uživate u celom NEnormalnom SHOW-u.

Ulaz slobodan.